Tilaus ja toimitus

Toimitusehdot

Toimitamme yli 100€ tilaukset rahtivapaasti EU alueella. Toimitusmaksu alle 100€ tilauksille on alkaen 11. Käsittelyaika tilauksille on yleensä yksi arkipäivä. Heti kun tilaus on valmiina toimitettavaksi niin saat seurantakoodin sähköpostiisi lähetyksestä. Toimitusaika normaalisti on 3-5 päivää. Viikonloppuna tehdyt tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä. 

Arvonlisäverotus

Amok Equipment AS on rekisteröity arvonlisäverovelvolliseksi Suomi (FI31687044), Tanska (DK37010960), Saksa (DE321258627) ja Ruotsi (SE502082564101).

Kansainväliset tilaukset

Tämän verkkokaupan kautta on mahdollista tilata tuotteita 28 Euroopan Unionin jäsenvaltioon ja Sveitsiin. Tilaukset Norjaan kulkevat Norjan toimipisteemme kautta ja tilaukset USA:han ja kaikkiin muihin maihin kulkevat USAn toimipisteen kautta. Normaali toimitusmaksu Sveitsiin on 30€. Toimitukset DHL välittämänä vievät 3-5 päivää, lukuunottamatta syrjäisiä maailmankolkkia. Tilaukset Euroopan Unionin ulkopuolelta käsitellään kunkin vastaanottajamaan verotuksen, tullimääräysten ja toimituskustannusten mukaisesti. Nämä kustannukset peritään tilaajalta toimituksen yhteydessä. Amok ei pysty määrittelemään näitä kustannuksia ennakolta. Lisätiedot tulleista, veroista ja muista paikallisista kuluista kannattaa tiedustella kunkin kohdemaan tullivirkailijalta.

Alennusmyyntiehdot

Alennusmyyntikampanjat ovat väliaikaisia ja loppuvat ilmoitetusti. Älä siis odota liian kauan jos näet tilaisuuden tulleen. Jos kuitenkin olet ostanut tuotteen meiltä normaalihintaisena ja näet kampanjan 14 päivän sisällä niin hyvitämme erotuksen. Tämä koskee siis vain täysin samaa tuotetta, jonka olet hankkinut 14 päivän sisällä.